Támogatóink


Anyagi támogatásukat szeretettel fogadjuk
a következő számlaszámon:

11600006-00000000-22807290


Amennyiben dologi támogatással kíván segíteni nekünk, kérjük, írjon nekünk a lenti elérhetőségen keresztül.

Nagyon szépen köszönjük.Sajnos sokszor halljuk: Nagyon szívesen támogatnánk, nagyon fontosnak tartjuk kezdeményezésüket, de sajnos nincs rá keret.

Szerencsére van, aki továbbgondolja a lehetőségeit, és mégis csak talál valami elfekvőt, vagy olyan terméket, termékmintát vagy anyagot, amit egyébként reprezentációs célokra szánt. Esetleg némi munkát, pályázatírást, pályázatfigyelést, terjesztést, nyomdai munkát, fénymásolást, üres papírt, színes ceruzát, használaton kívüli laptopot, stb, amit fel tud ajánlani.

Jelenleg minden Abban mindenki egyetért, hogy a közhasznú szervezetek nem dúskálnak a javakban. A vállalatokra is igaz, hogy nincs annyi erőforrásuk, hogy minden alapítványnak segítsenek. De az átlagemberekre is igaz, hogy nincs sok szabadidejük, mégis nagyon sokan úgy gondolják közülük, hogy érdemes kezdeményezésünket, a családok támogatását, a kisbabák anyatejhez juttatását, a családi értékeke továbbörökítését, a gyerekek nevelését munkájukkal, ötleteikkel, szabadidejükkel támogatni.

A támogatókról sok embernek a többmilliárd bevételű multinacionális cégek jutnak az eszükbe. Nekünk nem. Mi azokra a támogatóinkra is nagyon büszkék vagyunk, akik kisvállalati keretek között működnek. Ennek ellenére végiggondolták, hogy mi az a vállalható áldozat, amit meg tudnak hozni a gyerekekért. Ők látják, hogy a jövőnk záloga családjainkban, gyermekeink kezében van.

Ha egy cég felajánl egy játékot, vagy egy olyan eszközt, amiből kis kreativitással játékot lehet varázsolni, az ugyanúgy segít, mint aki pénzt adományoz egy célra.

Viszont a tárgyi felajánlásoknak megvan az a hatalmas előnye, hogy utána nem mardossa az adományozót a kérdés: vajon tényleg a gyerekek kapták meg a pénzt, vagy valakinek a svájci bankszámlájára került. Sok ilyen történetet hallottunk már, és mindenkinek kellemetlen, amikor felmerül benne egy ilyen gondolat.

Mi azt kérjük a cégektől, hogy gondolkodjanak el azon, hogy egy adott terméknek mennyi az előállítási költsége. Ha ennek a költségnek a felajánlása nem okoz hatalmas bevételkiesést a vállalkozásnak, akkor mérlegelje, hogy hajlandó-e feláldozni egy Gyerek közösség oltárán.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ezt már páran megtették, és reméljük a jövőben is megteszik. Ha úgy gondolja, hogy az Ön cége is tudja segíteni kezdeményezésünket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségen.


Honlapkészítő és tárhely

A honlap elkészítéséhez a tárhelyet és a honlapkészítő programot Csatlós Csabától és az SHP -től kapjuk ajándékba. www.shp.hu


Köszönjük, hogy honlapjukon teret kapunk:

Párbeszéd tere
Gyerekmaros
Babafalva Szabadegyetem
Szabadon szülni, szabadon születni